Duofiets

“Op de duofiets gaat een wereld voor je open.”

Er valt nog zoveel moois en leuks te beleven voor mensen uit Huijbergen die graag in de buitenlucht zijn, willen bewegen en willen genieten van de prachtige omgeving, maar die dat niet meer alleen kunnen.

De duofiets is een fiets met elektrische ondersteuning met twee zitplaatsen naast elkaar. Zo kan bijvoorbeeld een kleinkind met z’n opa op pad. Of een echtpaar, waarvan één van de partners niet meer zelfstandig kan fietsen, maar ook een mantelzorger/vrijwilliger kan met een senior of minder mobiele jongere een fietstochtje maken.
De fiets is nadrukkelijk bedoeld voor mensen die niet meer zelf kunnen of durven fietsen. Zomaar wat fietsen met gezond functionerende vrienden zal dus op de eigen fiets moeten. Daar is de duo fiets niet voor bedoeld.

Als u iemand zoekt om samen een mooie fietstocht te maken, dan zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die met u op pad gaat.

Het gebruik is natuurlijk aan een paar regels gebonden.
De fiets kan iedere dag van de week worden geleend voor € 5,- per dagdeel.
De aanvraag van de fiets dient minsten twee dagen van tevoren plaats te vinden.
Dit kan door een e-mail te sturen naar Samenfietsenhuijbergen@gmail.com of te bellen naar 06-22571644.  
U dient in uw mail het gewenste dagdeel aan te geven, van 9 tot 12 uur of van 14 tot 17 uur, en ook of u een vrijwilliger nodig heeft die met samen met u fietst.

In een bevestigingsmail ontvangt u bericht of de fiets beschikbaar is op de door uw gewenste dag(deel) en informatie over het gebruik van de fiets en het adres waar de fiets opgehaald kan worden.