Duofiets

“Op de duofiets gaat een wereld voor je open.”

Er valt nog zoveel moois en leuks te beleven voor mensen uit Huijbergen die graag in de buitenlucht zijn, willen bewegen en willen genieten van de prachtige omgeving, maar die dat niet meer alleen kunnen.

De duofiets is een fiets met elektrische ondersteuning met twee zitplaatsen naast elkaar. Zo kan bijvoorbeeld een kleinkind met z’n opa op pad. Of een echtpaar, waarvan één van de partners niet meer zelfstandig kan fietsen, maar ook een mantelzorger/vrijwilliger kan met een senior of minder mobiele jongere een fietstochtje maken.
De fiets is nadrukkelijk bedoeld voor mensen die niet meer zelf kunnen of durven fietsen. Zomaar wat fietsen met gezond functionerende vrienden zal dus op de eigen fiets moeten. Daar is de duo fiets niet voor bedoeld!

Het gebruik is natuurlijk aan een paar regels gebonden.
De fiets kan iedere dag van de week worden geleend voor € 5,- per dagdeel.
Het aanvragen van de fiets moet minsten twee dagen van tevoren worden aangeven. Dit kan op deze website en per e-mail (Samenfietsenhuijbergen@gmail.com ). In een bevestigingsmail ontvangt u bericht of de fiets beschikbaar is op de door uw gewenste dag(deel) en informatie over het gebruik van de fiets en het adres waar de fiets opgehaald kan worden.

Als je iemand zoekt om samen een mooie fietstocht te maken, dan zoeken wie een enthousiaste vrijwilliger die met jou op pad gaat.

 

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha